Men hallå bloggen!

2014-03-19 @ 13:15:48 | Postat i: Lisa
Oj vad det har gapat tomt här länge nu, kan knappt minnas senaste gången som jag satt med fingrarna på tangenterna och skrev inlägg här, wow det är verkligen länge sedan nu. Det har skett en del förändringar i mitt liv sedan sist, en ny ponny har kommit in i min vardag och jag har varit på semester i Afrika. Förutom det är det samma liv jag lever och samma vardag som rullar på allt som oftast.
 
Jag är däremot såå otroligt nyfiken på hur ni har haft det under tiden jag har tagit en paus från bloggen, och det ska ni få utrymme för att berätta snart! Jag spenderar just nu mina dagar på hemmaplan, mestadels till sängs och med ett par grader för hög feber. Har dessutom dragit på min hosta, halsont och en rejäl snuva så ja, den här veckan blev långt ifrån vad jag tänkt mig.
 
Jag ska i alla fall ge bloggen och er en ny chans i och med att starta pp igen, lovar ingenting och lämnar reservationer öpnna, men, försöka ska jag! Hoppas att ni känner er lika motiverade som mig med att köra igång igen, för då är det precis vad vi göra.
 
VÄLKOMNA TILLBAKA! ♥
 
 

evie

Åh men berätta mer om semestern och den nya kusen? :) Är också hemma sjuk och har lite tråkigt :(

2014-03-19 @ 14:32:49
URL: http://www.evieastrom.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback