God fördmiddag

2014-03-20 @ 12:43:51 | Postat i: Lisa
Hejsan!
Då var det dags för ännu en ny dag och jag är som alla andra dagar den här veckan hemma och sjuk. Mindre roligt med allt jag missar men samtidigt väldigt mysigt att ligga hemma och äta glass efter glass (haha hej tjockis) och titta på massor av avsnitt av Teen Wolf. Det är då som ni nog förstår en ny serie jag börjat titta på nu när PLL har uppehåll, Ravenswood togs bort och jag tittat på alla avsnitt av OITHB som just nu ligger ute. Riktigt bra serie om jag får säga det själv, och redan tagit mig igenom hela första säsongen och är nu inne på andra, gosii.

Det sura med att vara sjuk är ju att jag missar ridningen flera dagar. För det första kunde jag inte rida Ramona i tisdags, sedan kan jag inte rida lektion ikväll och det blir ingen Bobbo på söndag. Om jag är frisk ska jag kolla om jag kan ha Ramona på söndag men om inte .. ja då blir detta en helt häst-tom vecka. Inte roligt alls men ja, vad ska man göra åt saken?

Resten av dagen spenderas i sängen som ni förstår, men ska försöka titta in här en gång till senare idag, och även ta tag i lite skolarbete. Har matte som behöver göra och så ska jag läsa typ 100 sidor i min engelskabok, ja men here we go, roligtroligt. Har ni förslag på inlägg som ni vill ha så kommentera, annars får ni ha det så bra :)

 

Ellen

Vilken fin bild! Har inte varit inne på din bogg tidigare men jag antar att det är Bobbo på bilden? Hur som helst passar hästen väldigt bra i den starka röda färgen (:

2014-03-21 @ 08:25:51
URL: http://ecoequus.blogg.se/
Alice

Teen Wolf är typ bästa serien ever! :D

2014-03-30 @ 21:28:36
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback