Dagen avklarad

2014-03-21 @ 18:00:09 | Postat i: Lisa
Ja då var även den här fredagen avklarad och vet ni vad jag har gjort idag? Jo varit i skolan för första gången på hela den här veckan, underbar känsla! Idag har vi endast haft fyra ämnen, och jag måste ändå säga att de alla har gått bra, fastän matten var en aning seg då jag inte riktigt förstod haha, men så kan det vara ibland. Hemkunskapen får veckans stjärna då jag & Jonathan lagade veckans godast lunch, nämligen hemgjorda köttbullar och pasta, åh alltså det var otroligt gott, mums.
Kvällen spenderas hemma och förutom att tjocka mig med chips och choklad så tänkte jag även ta mig an bilderna på två jaktlabradorer som jag fotograferade för ett par veckor sedan. Börjar känna mig lite smått stressad om att jag vill skicka iväg dem nu och ta emot nästa fotojobb, så det är hög tid att jag sätter mig med det nu ikväll.
Helgen är relativt oplanerad, det blir ingen Bobbo på söndag då han är iväg och hopptränas hela helgen, men kanske rider jag Ramona på söndag, det beror helt på om jag är frisk nog - men jag hoppas på det! På söndag är det förutom Ramona (kaaaanse Ramona haha) gårdshundsträff och jag hoppas kunna gå på den med och då ta med både hund och kamera precis som förra gången för att knäppa lite bilder, i miss essä då haha,
Ni får ha en grymt mysig fredagskväll och ta hand om varandra så hörs vi lite senare igen. Kram på er /Lisa

 

Ramoniiiis


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback