Vad ni kan förvänta er för inlägg här på bloggen framöver:

2014-01-03 @ 07:09:00 | Postat i: Lisa
- Haul full med mina inköp från veckan i New York, det är en hel del så kan säga att den kommer bli en bra stund, ska försöka filma in den under fredagen men det tar väl ett tag att klippa ihop och ladda upp den så vi får se när den kommer upp här.
 
- Ridpassinlägg. Jag suger på det jag vet men nu ska jag rida Abbe fredag, en kompis ponny + kanske Abbe på lördag, Abbe + Bobbo på söndag och förhoppningsvis Bobbo även på måndag så nu får jag ta mig i kragen och sätta mig ner och skriva!
 
- Utvärdering av 2013. De ligger i utkast och väntar på att skrivas och färdigställas, tar ett par månader i taget men hela året ska bearbetas och gå igenom i tre eller kanske fyra inlägg. Tror att det kan bli riktigt intressant faktiskt!
 
- Inlägg om Amanda. Vissa av er vet vem hon är och vår historia och resa tillsammans medan vissa inte har en blekaste aning om vad det är jag snackar om. Mycket tårar och känslor kring det här, wow detta kommer bli ett läsvärt inlägg.
 
- Frågestund + svar på frågorna. Planerar att ha en fri frågestund och sedan svara på den i ett videoinlägg, hmm tror att ni kommer uppskatta det och att det kommer bli riktigt bra. Ser fram emot det, tror jag iaf?
 
- Bloppis. Ska rensa i min hästgarderob och tänker ha en bloppis här på bloggen, inte bestämt mig för vad jag ska sälja och inte än, men kommer nog bli bra tror jag. Mer info om det senare!
 
- Ny design. Ska prata ihop mig med en kompis som kanske kan fota mig och Abbe + mig och Bobbo så ska jag se om Emelie har lust att pilla ihop en ny design till mig nu till det nya året och våren som närmar sig med stormsteg, roligt!
 
Ja det kommer som ni ser bli en hel del roliga och intressanta inlägg framöver så håll ut nu medan det står lite tomt och det ekar när man ropar hallå, för det kommer en massa roliga inlägg! Ha en superdag nu så hörs vi senare efter att jag ridit Abbe och så, puss & kram.
 

Vanessa

Spännande :D

2014-01-07 @ 09:50:20
URL: http://Russetville.Webblogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback