Snabbt nu

2014-01-27 @ 07:30:31 | Postat i: Lisa
Hej bloggen!
Jag är så ledsen för att uppdateringen rent utsagt sög igår och den kommer tyvärr inte bli bättre idag, tyvärr. Igår var jag som ni vet i stallet från 13-19 och satt sedan och pratade med mamma resten av kvällen om bla Bobbo, Bogesund, ny medryttarponny, Nova osvosv. Det tog hela kvällen och jag kände att det var riktigt viktigt, så jag prioriterade såklart det.

Vad vi kom fram till kommer ni få reda på senare men det är klart och bestämt. Steg 1 klart, dags för steg 2. Jag kommer berätta för er i detalj om hur det ser ut med de olika områdena sen när jag känner att NU är det klart och jag vet, i alla fall till 99%, att det kommer bli såhär. Nu är beslutet fattat, men det dröjer innan allt är färdigt. Hoppas att ni förstår och gör ni inte det så förstår jag er ändå, för idag är det måndag morgon och jag skriver som en kratta, haha.

Till sist vill jag bara önska er en superbra måndag och lägg för guds (eller inte gud's men för min) skull inte ut bilder på instagram med texten "fuck monday", det blir bara värre då. Gör istället någonting som sprider glädje, det vore så mycket roligare! Jag ska i alla fall ha ett toppenhumör idag för idag är Lisa glad, hoppas ni väljer detsamma och inte bara följer strömmen. Kram Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback