Hemma

2014-01-29 @ 20:19:30 | Postat i: Lisa
Hej!
 
Dagen idag har varit otroligt seg men i helhet helt okej, dock har jag haft ett otroligt chokladsug hela dagen så haft aningens svårt att koncentrera mig, haha! Det var riktigt skönt att komma hem för ett par timmar sedan och bara "landa" och ja, det är precis vad jag har för mig just nu. Kvällen är läxfri då jag gjorde det mesta igår och resten i helgen, åh vad underbart. Jag har nyss kollat klart på gårdagens avsnitt av paradise hotel och till er som också har sett det; jag är såå glad att Joppe åkte ut, äntligen! Underhållande program även om det inte är det minsta givande, men men.
 
Imorgon är det kort dag i skolan och sedan till stallet. Teori står på schemat och det känns väl helt okej. Tycket egentligen inte att teori är roligt alls men jaja, man måste väl ha det också antar jag, hehe. Kommer nog hem vid sjutiden och då uppdaterar jag er här, men innan dess vet jag inte riktigt hur bloggens dag blir, vi får se vad jag hittar på.
 
Ha en bra kväll allihopa och ta hand om varandra, + glöm inte att kika in här senare, en länktäving på G, kulkul. Kram! ♥
 

L.

Jättefin header!
sv: Tack så mycket! :)

2014-01-30 @ 00:09:15
URL: http://enlinn.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback