Ett sånt där "godnatt" inlägg

2014-01-22 @ 22:30:44 | Postat i: Lisa
Ja då var klockan 22.30 igen och det är dags för mig att dejta kudden. Imorgon satsar jag på att gå till skolan så därför är det extra viktigt att jag kommer i säng i skaplig tid ikväll, haha oj vad gammaldags jag lät där men ja. Två stycken tidsinställda ligger och väntar på er tills imorgon, ett riktigt långt och välskrivet inlägg som jag är säker på att ni alla vill läsa och en lite tävling där vinnaren får en länk. Morgondagen rullar nog på bra imorgon, i alla fall hoppas jag det och jag ser fram emot att få lite marcara på ögonfransarna igen så att säga, usch jag tycker verkligen inte om att gå osminkad! Haha jadå visst är jag lite speciell men det måste man väl få vara, eller?
 
Disskuterat hela min "häst-situation" med mamma ikväll och kommit fram till ett par saker i alla fall, men ska prata med pappa om det hela på lördag kväll då jag för övrigt ska äta middag hos honom i den nya lägenheten, åh mysigt ja. Dessutom fått ett erbjudande under kvällen ang en ny grupp att börja rida i och det lutar åt att det blir ett ja på den, åh sånt här är så himla roligt! Jag är verkligen glad och tacksam till många saker i mitt liv, hoppas bara att mina päron går med på förslaget jag har lagt fram på hästfronten, för det vore verkligen verkligen roligt.
 
Förutom det vill jag bara säga TACK till er som är så otroligt bra på att kika in här och dessutom kommentera, över 100 unika idag och över 40 kommentarer har rullat in under dagen, åh underbara ni. Det är sådana här dagar som får en att vilja fortsätta, så nu kör vi på helt enkelt! Kram till er alla och godnatt, hoppas att ni får en god natt och att vi hörs imorgon, right? Natti ♥
 

Philippa ♥

Vad har du för objektiv till din kamera (canon eos 1100d) har också den kameran, och vill skaffa ett bra objektiv och dina bilder blir så fina :)

2014-01-23 @ 07:27:01
URL: http://mwponnys.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback