Dagen i ett inlägg

2014-01-24 @ 21:34:13 | Postat i: Lisa
Hej bloggen!
 
Nu är den här dagen snart slut, och det ger jag en stor tumme uppåt. Det har varit en riktigt jobbig dag idag trots att vi endast haft tre ordentliga lektioner, och sedan en håltimme och lunch. Idrotten gick bort idag då det var skol-DM i innebandy som hölls i vår stora fina idrottshall. Det blev en vinst för oss men tyvärr tror jag inte att det räckte till en finalplats (..?), men hur som bra kämpat. Inte helt säker på hur det ligger till i den där sporten men det var flera matcher och "vi" vann den som vi spelade iaf, haha vi släpper det och går vidare!
 
Kvällen har så här långt spenderats tillsammans med Sandra, vi har tagit det lugnt och spelat lite sims, ätit mysmiddag osv - bara haft det bra. Gick nyss med henne en bit på vägen hem tillsammans med Nova också, och nu sitter jag hemma i sängen igen.
 
Morgondagens planer är att plugga, plugga, plugga och äta middag tillsammans med pappa hos honom, och det tror jag blir bra även det. Ska se till att göra alla veckans läxor som jag bara kan hinna med så att det inte behöver bli så himla mycket under vardagarna när man trots allt kommer hem vid 16.00 på eftermiddagen och är trött, bättre att göra så mycket som möjligt under en ledig dag. Vet att det här inte fungerar för vissa men för mig är det endast positivt, så jag ska försöka utnyttja dagen så bra som möjlig men såklart sova ut ändå.
 
Sedan när jag ändå är hos pappa ska jag prata häst med honom, se hur han ser på saken med en till medryttarponny och hoppgrupp, och förhoppningsvis blir det ett positivt resultat. Hoppas på att både han och mamma tycker att det här är en lika bra idé som jag, för just nu känns det som att framtiden ligger rätt bra framför mig och ännu en rolig sak kommer hända framöver, kanske i slutet av sommaren eller i höst, åh det ska bli såå roligt verkligen! Kan tyvärr inte berätta vad det är just nu men så småningom, eller inte minst  så kommer ni såklart få veta. Kan bara säga en sak, detta ska bli riktigt roligt.
 
Nu ska jag ta och sätta på en gosig film eller en seie, kanske 90210 som jag nu fastnat rejält för, haha jag och serier alltså, är jag sjuk? Tror inte det men kan verkligen droga serier, wow det är såå bra verkligen - kärlek! Hoppas att ni får en sjukt mysig fredagskväll oavsett om det är ute på fest du spenderar den eller med en kompis, familjen eller som mig; ensam med vovven. Puss & kram till er alla, åh ni är så bra så ni skulle bara veta ♥
 
 Min fina lägerponny Charmy som jag red både 2011 & 2013, världens mest saknade tjej tillsammans med A ♥
Kim, om du läser detta; pussa Charman från mig

Johanna

Svar: taack! Ja, usch, usch usch!! Har du sett trassel på svenska? Molly Sanden har rösten så jag tänker typ bara på det genom heeela filmen...

2014-01-24 @ 23:34:49
URL: http://johannalausing.blogg.se
Kim

-Ja, det hoppas jag! :D

Det ska jag, hon saknar dig med <3

2014-01-25 @ 08:55:07
URL: http://kimdahl.webblogg.se
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; jaa det är alltid skönt! ♥

2014-01-25 @ 12:01:08
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Josefine

Vilken fin häst! :) Liknar en vi har på ridskolan!

2014-01-25 @ 16:20:23
URL: http://stylebyjosses.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback