Veckans planer vecka 7

2014-02-10 @ 07:00:00 | Postat i: Lisa
Måndag - Prao från 05.45 - 12.30 ca, första dagen på praon och ska då vara på Täby galopp, roligt! Kommer såklart utvärdering om dagen och allt som hör den till, men det blir imorgon kväll då jag än inte vet riktigt hur det kommer att vara upplagt. Eftermiddagen & kvällen ägnas till plugg. Har en inlämningsuppgift som ska in på tisdagen och även 1000 andra läxor, så det blir till att sätta igång helt enkelt.
 
Tisdag - Prao från 05.45 - 12.30 och sedan hem. Skulle egentligen haft Ramona men då hon tyvärr inte är ren utan varm på ett ben, troligtvis från en sträckning, så blir det inte av, tråkigt! Blir istället hem och plugg även på tisdag, mysigt hur som helt. Även min sista dag som fjortonåring, hmm spännande!
 
Onsdag - FÖDELSEDAAAAAAAG! Fyller på onsdag 15 år och det firas med middag med mamma och en del vuxna på kvällen, riktigt mys! Innan dess prao 05.45 -12.30 men sedan direkt hem. Detta kommer bli en bra dag, det bara ska det bli. Inget plugg eller så utan ska bara njuta av att jag fyller år, och allt som hör till det ♥
 
Torsdag - Prao 05.45 - 12.30 och sedan hem och plugga ett par timmar. Även äta lite och gå ut med hunden men sedan ska jag till Bogesund och rida lektion. Hoppning är det som gäller denna veckan och det blir Turbo jag får sitta på, riktigt roligt. Vi ska hoppa på medellinjen och ser verkligen fram emot det då det faktiskt är en av mina favoritövningar inom hoppning.
 
Fredag - Prao från 05.45 - 12.30 (ni kan de här tiderna nu va?) och sedan hem. Antagligen plugga lite men annars bara ta det lugn och njuta över att det är fredag. Hade varit riktigt mysigt att rida på fredag men tror tyvärr inte att det blir så då jag inte har ngn häst på fredagar nu för tiden, tråkigt. *någon som vill låna ut sin hääääst?* Haha nej men ja, vi får väl se vad jag hittar på på fredag..
 
Lördag - Grönt kort kurs prov som börjar kl 10.00 och därefter ska jag till Svinninge och rida Bobbo. Hur jag rider beror helt på vad det är för underlag och hur han har gått dagarna innan, så vi får se helt enkelt. Dessutom ska han tävla på söndag så det lär bli någon sorts lydighetskontroll för oss på lördag, men inte för hårt så att han orkar med söndagen. 
 
Söndag - Bobbo & Lova (hans ägare) tävlar och som det ser ut nu ska jag inte följa med, dock vet jag inte än. Tycker ju alltid att det är roligt att åka med på tävling så kanske kollar om jag kan göra det även på söndag, men som sagt, ingenting bestämt! Kanske blir det så att jag har Ramona antingen på lördag eller söndag men det beror på hur hon mår då, så det är även det oklart, hehe.
 
Brukar alltid skriva de här otroligt långa så försökte korta ner den den här gången, om jag lyckades? Hmm tveksamt, men haha försökte iaf! Det här är då min vecka och jag ska verkligen försöka utnyttja den till max. kram
 
 favoritbild, finaste B


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback