Inlägg ni kan vänta er

2014-02-11 @ 10:00:00 | Postat i: Lisa
♦ Inlägg ang videon på mig & B, riktigt upprörd över hur människor beter sig mot varandra, särskilt på internet. Kommentarsexempel kommer komma upp och även en lång text - kommer bli läsvärt.
 
♦ Ännu en video på mig & Bobbo, men från lite kortare tid sedan. Ett par helger ago om jag inte minns fel.
 
♦ Bilder jag fotograferat på tävlingar på olika hästar, "bildbomb"!
 
♦ Min syn på dagens hästhållning, var mina ambitioner ligger och hur JAG vill bete mig mot hästen, viktigt om ni frågar mig och kommer bli ett inlägg med mycket personliga åsikter i.
 
♦ Veckoplanering i grova drag för ett par veckor framöver, tror faktiskt att jag tar upp en hel månad när jag ändå håller på. Bra för er att veta och jag älskar att planera, haha så det blir nog allt bra.
 
♦ "..Om Bobbo var min.." inlägg som ni önskade förut, tror att det kommer bli ett långt inlägg med mycket tankar och känslor, tror absolut att detta kommer till att bli ett väldigt roligt inlägg!
 
♦ Videoblogg då jag pratar om varför jag började med hästar & ridning och hur jag ser på det idag, är jag villig att ge upp det jag hållt på med i snart tio år eller finns det inte på kartan? Vänta och se!
 
Det jag kommer på just nu som jag vet kommer till att komma upp, roligtroligt. Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag, kram.
 
åh fina han


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback