Hey, I'm back!

2014-02-17 @ 16:42:04 | Postat i: Lisa
Hej bloggen!
 
Jag skulle kunna be om ursäkt i princip 100 000 gånger för att jag varit så frånvarande, helt utan förklaring. Bara försvunnit, men jag känner att vi skippar det. Jag har helt enkelt varit så otroligt trött de senaste fem dagarna så att ta upp datorn och låta fingrarna knappa in ord efter ord på tangentborden? Nej tack har det varit på den.
 
Jag har som ni nog hängt med på praoat nu hela förra veckan och ska göra det även denna vecka. Befinner mig på täby galopp i stall Malmborg och wow - det är underbart. Jobbar från 05.45 ca till 12-13 tiden, awesome. Mycket, mycket arbete med många olika hästar & personligheter, men jag trivs otroligt bra och är mer än glad att jag valde denna praoplatsen.
 
Onsdagen förra veckan, alltså min födelsedag var grym, träffade släkten och fick presenter, lovely. Fick både pengar, presentkort, choklad och ett å annat smycke, roligt roligt. Är väldigt nöjd och har även firat med pappa och fick även då pengar, glad tjej här.
 
Dock hände det en incident i torsdags som ledde till att jag fick en smäll på benet, eller låret rättare sagt, och kan säga att det gjorde sådär lagom ont - fyfan alltså. Höll på med en tvåårig hingst som stegrade sig och ena hoven landade i nedgången på mig & mitt ben, blev ett rejält sår och ont är bara förnamnet.
 
Släpade mig dock till ridningen ändå och hoppade lektion på fina, fina Turbo - min favvokille. Underbar är han och förhoppningsvis startar jag honom på clear round (klubbtävling) under lovet, roligt! Red även i lördags och då var det Bobbos tur, mysig uteritt med två tjejkompisar och vi bara njöt - underbartd det med. Skötte även om Ramona men då hon inte är 100% än så red jag inte utan blev en promenad istället, gosan hon är.
 
Dagen idag har också varit bra, väldigt trött nu och fingrarna värker, hmm slit var det vi kallade det va? Borde verkligen sätta mig med skolarbete nu men känner mig inte motiverad alls, vill bara lägga mig ner och sova eller kolla på en mysig film, åh vi får se vilken sida som vinner..
 
Vi får se hur uppdateringen rullar på här nu under de kommande dagarna men ska försöka i alla fall kika in här någon gång varje dag för att hålla det vid liv. Dock som jag nämnt otroligt trött och sliten efter de här dagarna så jag lovar ingenting, gillar helt enkelt inte att bryta löften. End of story.
 
Puss och kram till er alla!
 
me, myself & I

Tova ~ Kombiryttarna ♥

Hoppas det är bättre med ditt ben och sår nu då! <3 :)

2014-02-21 @ 11:24:33
URL: http://kombiryttarna.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback