Fredag, du är efterlängtad!

2014-02-07 @ 07:52:22 | Postat i: Lisa
Hej på er!
Idag är det fredag och jag bara ler av dem tanken, jisses vad jag längtar till fredagar, så skönt att få ett "break" efter skolveckan och bara andas. Dock blir inte den här helgen lugn någonstans då jag ska gå grönt kort kurs både idag, imorgon och på söndag. Kul? Hmm både och, men mestadels ja. För er som inte visste så är detta en kurs man går för att få ett grönt kort, vilket man behöver för att lösa licens vilket i sin tur behövs när man ska tävla. Det är en kurs man endast går en gång och klarar man slutprovet har man detta kortet för hela livet framöver, skönt.

Innan dess är det lång skoldag men roliga ämnen, bara matte som känns väldigt segt men alla de tre andra känns super. Jag menar SO är ju mitt favoritämne och idrott (dans) och hemkunskap är väldigt roliga de med.

Jag har inte lagt några tidsinställda på lur tills idag, men kanske kommer det upp ett "här och nu" inlägg, vi får se. Om inte annat så hörs vi ju ikväll när jag har kommit hem, men det vet ni ju redan. Kram på er alla fina, from me 2 you.


Ana Konforta

Hoppas du får en trevlig fredag! kraaam :)

2014-02-07 @ 17:10:30
URL: http://anas.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback