15 korta faktan om mig

2014-02-04 @ 10:00:00 | Postat i: Lisa
 
◊ Jag är väldigt rädd för mödare, våldtäcksmän & kidnappare. Det visar sig tydligt när jag är ute och går med hunden på kvällen & det är mörkt, haha jag hoppar 1m för minsta lilla ljud, skojar inte.
 
◊ Jag älskar musik, verkligen älskarälskarälskar. Jag kan i princip inte leva utan mina hörlurar & spotify, nej de jobbar konstant, hela dagarna, mornarna och kvällarna - haha.
 
◊ Jag har jättesvårt för att förlåta en person som svikit mig och blir därför lätt inåtvänd mot andra människor då jag är rädd för att det ska hända. Dock inte så himla konstigt då alla mina föregående så kallade "bästisar" har svikit mig på ett eller annat sätt, den ena värre än den andra.
 
◊ När jag blir riktigt arg klarar jag inte av att vara med andra människor, och då menar jag riktigt arg. Jag vill då helst ut med hunden för mig själv eller bara sätta mig i ett rum och andas, ta det lugnt. Inte så att jag blir våldsam eller så om ni nu tror det, jag bara vill inte såra någon genom att säga någonting jag inte menar & drar mig därför hellre undan.
 
◊ Min absoluta favoritartist är Eminem. Älskar de flesta av hans låtar (dock inte alla hehe) och hans "Lighters" ligger troget kvar i min spellista tillsammans med så många andra av hans låtar. Älskar hans röst, aggrisiviteten, beatet och inte minst texterna - wow får gåshud.
 
◊ Jag älskar mjölkchoklad men klarar inte av att äta vit choklad då det är alldeles för sött. Mörk choklad är supergott om det innehåller saltbitar, så Lindth´s sea salt är min absoluta favorit.
 
◊ Jag har väldigt lätt för att fastna för serier. Jag har sett desperate housewives, pretty little liars, ravenswood, sex and the city, orange is the new black och tittar nu på 90210. Sedan har jag även sett ett par avsnitt av Wampire Diares och Teen wolf men inte riktigt fastnat för dem, lite för brutala för min smak haha.
 
 
◊ Jag vet inte vilken min favoritfilm är men jag tycker att Cyberbully är otroligt bra och inte minst sagt tankvärd, om ni inte har sett den så är den ett måste och har ni det kan ni ju alltid göra som jag och kolla om den.
 
◊ Jag följer endast fem bloggar som jag kollar in på varje dag och alla är faktiskt hästbloggar, haha. Tre av dem tillhör kompisar, en är väldigt inspirerande och den sista har en sån otroligt söt ponny så man kan ju inte låta bli att titta på den dag efter dag - haha.
 
◊ Jag har här på bloggen mellan ca 60-70 och 90-100 unika läsare/dag vilket jag tycker är väldigt bra eftersom jag inte satsar på bloggandet och den då och då får stå när jag inte hinner uppdatera.
 
◊ Jag har haft två medryttarponnyer innan, Bobbo & Amanda. Det betyder att Ramona blir min tredje vilket känns roligt och positivt. Dock rider jag ju även Bobbo fortfarande, nej han vill jag inte släppa taget om ännu.
 
◊ Jag har funderat länge på att hitta en bloggpartner men har inte hittat någon som jag tycker passar mig och min stil. Det bästa vore en kompis men känner ingen direkt som bloggar på "samma" sätt som jag gör och som tycker att det är roligt att vara aktiv då det har inte blivit någonting.
 
◊ Jag har fått ta otroligt mycket skit för att jag fortfarande rider Bponny, alltså Bobbo. Det har varit alltifrån "kompisar" som snackat bakom ryggen, vuxna som bestämt sagt att "nej men rider du den fortfarande, oj oj.." och även människor som rent upp i mitt ansikte sagt att jag skadar honom. Wow den här världen är helt galen och ibland undrar jag vart vi är på väg egentligen. U S C H .
 
◊ Jag bryr mig om mitt utseende men inte så att det (enligt mig) går till överdrift utan på en rimlig nivå. Tvättar mitt ansikte, sminkar mig, klipper mig & tar hand om mitt hår - that´s it i princip. Enkelt men det är så jag som person vill ha det.
 


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback