Hejsan svejsan

2014-08-04 @ 17:13:39 | Postat i: Lisa
Hej bloggen!
 
Vet inte hur länge sedan det var sedan jag skrev här senaste gången, men ett bra tag är det i alla fall. Det har hänt SÅÅ mycket i mitt liv, så det skulle ta en evighet att skriva ner men kan ju dra det lite kortkort. Bobbo är såld (gör ont att skriva så lämnar det där för nu), Ramona ska jag sluta rida, jag har bygg ridgrupp igen på ridskolan och jag har en ny medryttarponny. Förutom det ska jag rida ett ponnysto under augusti månad, innan min nya medryttarponny tar dess plats - roligt!
 
Som ni märker så har det hänt en del, och vet ni vad? Det där är inte allt. Massor har även förändrats i mitt privatliv, men det behöver vi inte lämna ut helt öppet här :)
 
Jag har funderingar på att starta upp bloggen igen, alltså kaanske, inte bestämt. Varken eller faktiskt. Vore på ett sätt roligt men vet inte riktigt om jag skulle hinna med det nu när jag börjar nian och dessutom har massor av hästplaner för framtiden som också tar tid, såklart. Kände hur som bara för att kika in här och säga hej, så att ni vet att jag lever i alla fall, haha :) Saknar ni att följa min vardag (man vet ju aldrig) så kan ni alltid börja följa mig på instagram, lisachroisty99 heter jag där.
 
Kram på er!
 
En av de förändringar som har skett, spännande spännande.. :)