Om mig

2013-04-16 @ 19:24:00 | Postat i: Lisa
Info kommer!

Amanda

2013-04-16 @ 18:13:55 | Postat i: Amanda
Amanda är ett fuxfärgat Cponnysto på 137cm i mankhöjd, hon är till 50% arab och Dansk import. Amanda ägs av Sussi och Hanna Förnemark & Annika och Lova Rodin och hon står som privathäst på Svinninge gård.
Amanda är jättesnäll att sköta, hon kan vara lite smått "stoig" men inte alls mycket, verkligen en pärla på marken. Hon är en dressyrponny som är utbildad FEIdressyr och även har varit med i SM, alltså är hon jätteduktig, och det gör det ännu roligare att rida henne, eftersom man verkligen märker när man gör rätt och fel, en grym läromästare.
 
 
Att rida ut är hon ganska tittig och jobbig till en början när hon ska fjanta sig, hon är rädd för röda saker och har mycket egna åsikter men efter en stund när hon börjar slappna av blir hon hur fin som helst. Hon har underbara gångarter, flygande steg och med på noterna, särskilt mycket tycker jag om hennes galopp, det känns verkligen som att hon dansar fram, sjukt härligt.
Jag var medryttare på Amanda i tre månader men tyvärr blev hon dålig och på grund av att jag inte riktigt hann med min vardag fick jag tyvärr sluta.
Dock hjälper jag till med Amanda när det behövs vilket jag verkligen uppskattar, för fin är hon allt, lilla Amandis.♥

Blackie boy

2013-04-16 @ 18:04:00 | Postat i: Bobbo
Info om Bobbo kommer!