Wow

2014-01-31 @ 22:23:19 | Postat i: Lisa
Hej!
Idag har bloggen fått stå helt, helt tom och det har varken jag eller ni tyckt varit särskilt roligt, I know, dock har det tyvärr och det finns ingenting jag kan göra åt det som det ser ut nu. Min dag idag har varit otroligt bra, haft fyra bra lektioner i skolan, pratat i telefon med tre olika personer om grymma saker och även bestämt mig för två (som jag tror) bra beslut. De är privata och hemliga och yada yada men ni får såklart veta ändå, bara inte just nu. Då har jag alltså nämnt, fyra, tre och två - bara ettan kvar. Ettan blir att jag har haft en otroligt bra dag, så får det bli helt enkelt, haha.
 
Imorgon har jag massor utav planer, däribland att tillbringa dagen i stallet och bland annat rida Bobbo vilket ska bli riktigt roligt. Jag tror att det kommer bli så att jag rider honom på volten då det kommer bli mörkt innan jag har möjlighet att rida honom, och då vill jag helst inte rida ut själv i mörkret. Jag har då inget sällskap imorgon då Sandra har gått och blivit sjuk vilket är lite trist, men ska träffa en annan tjej i stallet och så har jag ju Bobbo - min allra finaste vän där.
 
Jag vet inte riktigt till 100% hur dagen ser ut i tidsperspektiv men ska försöka uppdatera er från stallet och så kommer även ett tidsinställt att ploppa upp här någon gång under dagen, så höll ögonen öppna! Jag tror att jag kommer vara i stallet från ca 13-14 och fram till 18-18.30, så det blir en lång dag i stallet. Inte helt 100 på de tiderna heller men kommer i alla fall vara i stallet rätt så sent, men det är bara mysigt. Efter det kommer pappa och hämtar mig och jag + Nova följer med hem till dem och äter middag och myser där, åh så gött att bara kunna andas ut och slappna av på det sätter, me gusta el life somtimes. Ja vad fin korsning mellan engelska och spanska, go Abarn!
 
Förutom det har jag väl inte så mycket att berätta, det här blir nog kanske mitt sista inlägg för dagen om det inte kommer upp ett till kanske med lite bilder i endast, hmm vi får se. Jag ska även ta och fixa de två filmerna jag snackade om förut så att de kan komma upp här så småningom, och så fixa ett par tidsinställda, workwork.. Puss och kram på er hur som helst, och ha en riktigt bra fredag.♥
 
Bild från i somras på mina två absoluta favoriter, Sandra & Bobbo! Vi fotade vid det här tillfället och hon höll för visso bara i honom, men att ha de båda på bild samtidigt (och inte så dum bild heller!) är superkul, fina dem - mina bästa.♥


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback