Visste du att jag..

2014-01-29 @ 14:00:00 | Postat i: Lisa
 
.. Hatar kategorin "allmänt" som blogg.se föreslår varje gång man ska publicera ett inlägg? Ja usch jag tycker verkligen inte om den & så jobbigt att behöva byta varje gång. 
 
.. Tycker att skolan är riktigt rolig? Känner mig motiverad till att prestera och visa resultat som JAG känner mig nöjd med gång på gång. Dock går det som allt annat i perioder men i det stora hela tycker jag att skolan är väldigt rolig.
 
.. Har jättesvårt för att fatta galopp? Jag rider så himla mycket pigga ponnyer (ex både Abbe & Bobbo) som man knappt behöver nudda med innerskänkeln för att de ska förstå vinken och flyga fram i galopp. Det är en väldig nackdel när man för en gångs skull sitter på den där lite segare hästen och inte lyckas riktigt med själva fattningen. Någonting som jag absolut behöver träna på!
 
 
.. Har väldigt svårt för att fastna för bloggar? Jag är väldigt väldigt kräsen med den biten och har just på grund av det endast fyra olika bloggar som jag "följer". Trist att en av dem bytte portal till nattstad, usch tycker verkligen inte om det heller. Haha en till sak ni kanske inte visste om mig!
 
.. Kan sitta med lurar och musik i flera timmar i sträck utan att tröttna? Jag vekligen älskar musik och det jag fastnar absolut mest för är texten och beatet, utan de två kommer en låt aldrig att funka för mig, never ever. Några exempel på det är Eminem som är min favoritartist och även Macklemore & Ryan Lewis med låten Same Love ligger på topplistan, åh den är underbar.
 
.. Tycker att Bponnysar är den absolut roligaste kategorin? Överlägsna alla andra med sin otroliga vilja och sedan är de ju otroligt charmiga också! Hittar man bara en väg att arbete med och inte mot dem så ger de ju allt och det är det vi inom ridsporten vill uppnå, right?
 

ida foto. ♛

så härliga bilder och roligt inlägg! :D

2014-01-29 @ 20:33:42
URL: http://prinsesc.blogg.se
Cajsa Tapper

Så fina bilder! kramis :)

2014-01-29 @ 21:38:58
URL: http://lovelycajsa.blogg.se/

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback