Tisdag

2014-01-28 @ 16:47:49 | Postat i: Lisa
Hej hopp gummi*****!
 
Hahah kan lämna sista ordet oskrivet så att ingen tar illa upp eller liknande vad vet jag, tror dock att de flesta av er vet vad det ska stå..? Ahah ahja hur som, hoppas att ni mår bra och allt dedär, för det göra hur som helst jag i alla fall! Idag är och har varit en toppendag, fått reda på två roliga saker och endast gått i skolan från 10-12.30, åh älska sånna här dagar. Vi har idag varit inne i Stockholm på Försvarsmaktens högkvarter och fått en i väldigt detajerad förklaring om vad deras arbete går ut på. Inte så vanligt att det släpps in klasser eller liknande där men då vår ena mentor är gift med en man som arbetar där fick vi komma in ändå, roligt i sig men litt stelt att det var hennes man som stod där och malde på, haha ja så kan det vara.
 
Har som jag nyss nämnde fått två roliga besked, and guess what? Båda är hästrelaterade! Det ena handlar om beslutet jag och min familj tagit nu i helgen (som jag vet att jag inte avslöjat än, men det kommer!) och det andra är att jag ska ta Bobbo även på lördag, roligt! Det eftersom hans ägare som skulle ha haft honom är på kurs den dagen och inte kan, så då tar jag honom istället. Ska ju resa bort om ca 5veckor till Afrika så missar en dag då vilket gör att jag ändå måste rida igen en dag och då blir det nu på lördag.
 
Förutom det här så planeras den här kvällen som ni nog listat ut ungefär ...... NU med plugg. Jag har en inlämningsuppfigt tills imorgon och så ska jag ge respons på en kompis svenskaarbete, hmm kul? I guess so. Tycker ju att det här med skolarbete är roligt, i alla fall i rimliga doser och det är det faktiskt nu. Ska börja med responsen och sedan skriva färdigt engelskan. Valde att göra ca 1/3 av den igår så inte överdrivet mycket kvar och ska försöka hålla mig inom ramarna denna gången, försöka. Hoppas att ni får en bra kväll, puss.
 
bästavän


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback