Tisdag - sjuk

2014-01-21 @ 13:42:32 | Postat i: Lisa
Hej bloggen, idag är det en utslagen Lisa som sitter och skriver. Vaknade imorse med huvudvärk, halsont och av att min näsa inte ville sammarbeta med mig vilket ledde till att jag inte heller kunde andas, haha lagom kul ja. Jag bestämde mig som ni förstår för att stanna hemma idag för att inte riskera att det hela blir värre genom att gå till skolan då jag vill försöka hålla det här nere och bli frisk så snart som möjligt.
 
Dagen idag har varit lat, eller nej mer än lat. Endast legat i sängen och kollat serier, gosat med hunden och sovit. Men det är väl sådant som man gör när man är hemma och sjuk, right? Tur i alla fall att min mamma jobbar hemifrån idag så att hon kan ta ut hunden, inte så roligt att känna sig så här och så ut i -7 grader och promenera. Nja passar nog på den tack.
 
Jag ska slänga ihop ett blogginlägg om hoppningen med Turbo och hur den här veckan ser ut i övrigt, nu är det ju redan tisdag but still, inte ens halva veckan har ju gått än. Hoppas ni kikar in här lite senare igen så hörs vi då. Kram till er på avstånd haha.
 
New York 2013

Sofia

Haha, man får vara lat när man är hemma och sjuk! Det är absolut bästa sättet att bli frisk på! Ta det lugnt och krya på dig gumman. (:

Kram (:

2014-01-22 @ 12:41:07
URL: http://sofiakrook.blogg.se

härlig bild!:D

2014-01-23 @ 01:03:09
URL: http://xolizzie.blogg.se/

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback