Skola

2014-01-20 @ 11:35:16 | Postat i: Lisa
Hej bloggen.
Just nu är jag i skolan precis som jag tror att många av er är, och vi har lunchrast. Vi har gått ungefär halva dagen och har bara tre lektioner kvar, skönt! Riktigt trött idag och känner mig "sliten" så att säga, skulle nog behöva ta det lugnt ett par timmar bara, utan att göra någonting speciellt. Kunde inte somna igår kväll och sov inte speciellt bra för den delen heller, så det är förståeligt att jag känner mig som jag gör, haha tyvärr så. 

Spenderade kvällen igår med att "redigera" bilderna på mig o Bobbo som vi tog tidigare igår, vilket som alltid var roligt. Lagt upp ett par på instagram redan så ni som följer mig där har redan sett dem, ligger som alltid på lisachroisty99. Tänkte visa er fler ikväll men här kommer några stycken i alla fall. 


Åh han är så himla fin min prins. Blir helt kär i honom om och om igen och när han är sådär go och bara följer mig som en hundvalp för att ha koll, åh seriöst jag smälter. Ska skriva om ridåasset och lägga upp senare ikväll, och ja det SKA ske, skaskaska.

Ni för ta och se till att den här dagen blir så bra som möjligt trots att 90% av mitt instagramflöde imorse bestod av bilder med texten "äckelmåndag". Dagarna blir vad vi gör dem till; i alla fall till viss del. Så se nu till att göra den här dagen så absolut bra som det bara går så lovar jag att göra detsamma. Puss & kramNamn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback