Resterande veckan

2014-01-22 @ 17:36:26 | Postat i: Lisa
 
Torsdag - Ska se till att pallra mig till skolan trots att jag faktiskt inte är helt frisk hehe, känner att jag behöver gå för att inte halka efter och så är det nog bra för mig att ta mig ut ur sängen och andas lite frisk luft haha. På kvällen blir det ridning och jag hoppas på att få sitta på Abbe, vidare arbete med voltstorlekar om jag inte minns fel, hoppas på en lösgjörande övning då Abbe är i sin piggaste period nu och gärna drar iväg om han inte blir sysselsatt.
 
Fredag - Skola, slutar 15.45 och hemma ca 17.00, vilket betyder låång skoldag. Väl hemma blir det nog bara chips, godis och massa mys i soffan framför en go film. Ta igen mig och andas, bara slappna av helt enkelt.
 
Lördag - Pluggdag. Ska se till att göra ALLA veckans läxor så att det inte blir så stressigt just i veckan, ska ta mig i kragen och göra det helt enkelt. Skaskaska.
 
Söndag - Rida Bobbo står på schemat, tror det blir uteritt och sedan skritt + lätt travarbete på volten för att få honom riktigt lösgjord och avslappnad. Ska kolla om Sandra har just att ftografera lite på volten, men får se hur det blir med det. Planerar att rida barbacka med fleecetäcke på, så mysigt verkligen! Sedan på kvällen slappa och ladda upp för kommande vecka, får se vad den har att bjuda på.

evie

Krya på dig :) låter smart att jobba av läxorna så slipper du dem under veckokvällarna :)

2014-01-22 @ 19:31:05
URL: http://www.evieastrom.blogg.se
Alice

Sv: Tack :D

Krya på dig!

2014-01-22 @ 22:12:06
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback