Resterande veckan

2014-01-28 @ 20:03:00 | Postat i: Lisa
 
 
Onsdag - Skoldag till 15.15 och sedan hem och färdigställa min spanskainlämning som ska in på torsdag. Ska se till att kolla med alla lärare i de olika ämnena vad jag behöver ta med mig till Afrika när jag åker dit om 5veckor så att d kan förbereda det till mig under den här veckans gång. Inte så mycket under den här dagen helt enkelt så lär bli ganska slapp, skönt.
 
Torsdag - Skoldag till 13.55, riktigt kort dag på torsdag, uppskattas enormt. Hem och äta, ut med hunden och byta om innan jag åker ut till Bogesund och har terori. Tror att det kommer handla om tävlingsfakta vilket vore otroligt passande då jag ska ta grönt kort om några veckor. Jag ska komma ihåg att ta med mig fika då jag ramlade av Abbe (aka bushästen och dampponnyn) på gymkhanan, haha ja så kan det gå! Ska prata med vår ridlärare efter lektionens slut om en viktig sak, hoppas att vi kommer fram till någonting bra.
 
Fredag - Skola till 15.45 med hemkunskap som sista lektion, tur det i alla fall då dagen är så lång. Helt oplanerad kväll, tror att jag bara ska ta det lugnt och så om jag nu inte kollar med någon kompis om vi ska hitta på något. Vi får se.
 
Lördag - Rida Bobbo, tror att jag rider ut honom om det är snö, annars på volten. Ska jobba igenom honom så att han blir riktigt lösgjord och mjuk, alltså ett dressyrpass helt enkelt. Rider barbacka då jag inte ser någon mening med att rida honom med sadel och kanske även plockar av nosgrimman för lite variation, vi får se. På lördag händer även en annan rolig sak som jag tänker berätta om efter lördag, men det har med hästar och göra och ska bli väldigt roligt. De som är involverade vet ju såklart redan vad det här är men för en andra, håll utkik på lördag kväll/söndag!
 
Söndag - Rida Bobbo även på söndag. Samma upplägg som på lördag med antingen uteritt eller volt, antagligen det som det inte blir på lördagen så att han får variation. Ska rida barbacka och jobba igenom honom så att han bygger rätt muskler nu och kan hålla en mer och mer krävande hög alternativt låg form, ska bli roligt såklart. Rider på söndag med Sandra och Kaxe vilket gör det hela ännu roligare, kanske får ni film om Sandra kan filma oss, i annat fall får ni nöja er med arkivbilder.


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback