Godkväll!

2014-01-08 @ 19:04:41 | Postat i: Lisa
Hej bloggen!
Hemma igen efter första dagen i skolan nu efter jullovet, var otroligt roligt att starta igång igen och dessutom är onsdagar min favoritdag på veckan pga att vi har båda mina favoritämnen den dagen, så det var ju ett stort plus i kanten! Dagen har varit chill i övrigt, dragit på mig en extrauppgift i engelska då jag berättade att jag varit i NY under jullovet, så nästa tisdag ska jag ha pillat ihop en presentation om NY-resan, haha typiskt mig alltså. Dock tycker jag om engelska så inga större problem med det haha, jaja, nog om skolan nu!
 
Imorgon ska jag rida lektion på ridskolan, alltså Bogesund och jag hoppas på att få sitta på Abbe, passet i söndags som jag inte skrivit om ännu hehe gick rent utsagt åt helvete så vill för allt i världen stryka det om börja om på nytt så snart som möjligt, och imorgon vore en suverän dag. Sedan på fredag ska jag även då rida lektion men då är det hoppning, extraridning mot att jag hjälper till att mockar boxar/kvällsfodrar på söndag kväll. Hoppas att få sitta på en Dponny vid namn Fredriksbergs Turbo eller i annat fall hans halvbror Fredriksbergs Straus, riktigt fina båda två. Abbe går som jag redan nämnt inte hoppning pga skaderisken för hans del, så honom blir det tyvärr inte, annars hade jag mer än gärna haft honom även då.
 
Ikväll ska jag titta serier, PLL (pretty little liars) har kommit ut nu idag (eller var det igår? Hej förvirrad.) och även Ravenswood som är en spinoff serie till PLL, så de två vill jag kolla på. Sedan även Orange is the new black som jag är på god väg att fastna för, och så är det Maria Wern ikväll på TV så den ska jag också baxa ner mig framför med någonting gott. Hoppas att ni får en bra kväll, och ps, haulen är på väg, promise.
 
 från pay and ride dressyr i våras eller höstas, kommer inte ihåg haha!

Hanna

Fina😊❤️ Riktigt duktig du är på att skriva! Man slutar inte att läsa mitt i ett inlägg även om man inte orkar läsa, haha!😊

2014-01-08 @ 20:50:56
M

fin blogg du har!

2014-01-08 @ 21:02:10
URL: http://glossynotes.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback