5 sanningar om mig själv

2014-01-24 @ 11:00:00 | Postat i: Lisa
1. Jag börjar äntligen bli nöjd med mitt utseende, acceptera mig som jag är och inte tråna efter något annat på samma sätt som det förut såg ut. Skönt och det känns bra att kunna lägga den energin på något annat istället, ex hästarna.
 
2. Jag är en otrolig "plugghäst". Tycker att skolan är väldigt roligt och det är inte ofta jag är negativ till skolarbete. Positiv till skolan och läxor, och att sätta sin med en kopp varm choklad, tända ljus och en uppsats är nog en av de absolut bästa sakerna man kan göra en mörk vinterkväll, åh vad mysigt!
 
3. Jag tycker mer om dressyr än hoppning. Har inte någon hopphäst som jag tränar med regelbundet och tycker (kanske på grund av det, iaf delvis?) att dressyr är  mycket roligare! Kan sitta och tragla med en övning tills den sitter flera dagar i rad om det ska vara så utan att jag tröttnar, galet roligt!
 
4. Jag har "bara" ett fåtal, ca 5personer runt omkring mig som jag verkligen litar på till 150%, och då inte familj utan kompisar. Dock är vissa av mina närmsta kompisar typ som familjemedlemmar men jaja, haha ni förstår vad jag menar! Inte den där tjejen som springer på stan med sina 25 kompisar efter sig, utan föredrar en mysig kväll hemma med de allra närmaste.
 
5. Jag har endast haft två medryttarponnyer under hela mitt liv. Jag har ridit Amanda och Bobbo - that´s it. Dock finns Amanda inte med oss på jorden längre tyvärr och Bobbo har jag ridit i snart tre år, så det är ingen nedvärdering av det konstaterandet att det endast är två stycken utan endast en ren fakta. :) Dock kanske det snart kommer in en ny medryttarponny i bilden och så vet jag en ponny jag i framtiden ska börja rida som medryttare, men det kommer vänta ett tag. Jag förstår om ni inte förstår för jag förstår knappt vad jag menar själv men haha shit the same, ni får veta när den tiden är inne.
 

Anonym

Vad heter medryttarponnyn du ska börja på sen? :)

2014-01-24 @ 16:48:02
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vacker bild. Att bara ha ett fåtal vänner duger väl bra. Bättre att ha flera riktiga vänner en flera ytliga som man brukar säga.

2014-01-24 @ 20:31:55
URL: http://lottizdays.se
Miranda Björk fd. Östlund

vilken fruktansvärt söt ponny :D

2014-01-25 @ 19:13:27
URL: http://mirana.blogg.se/
Alice

1:an är något du ska vara nöjd med. Det är så mycket bättre att lägga energi på det man vill lägga energi på :D

2014-01-25 @ 20:20:52
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback