Veckans planer vecka 6

2014-02-04 @ 14:00:00 | Postat i: Lisa
Tisdag - Skoldag från 08.20 - 15.20 och sedan hem till skolarbete & hunden, min lilla gosing. Ska arbeta med bla NO och SO inlämningar så att de blir klara innan helgen kommer. Har även hemkunskapsläxa men ska se om jag hinner göra den på skoltid då jag har kunskapsförstärkning som sista lektion & profilval. Inlämning av svenskareportaget vi började på för ett par veckor sedan och engelskainlämningen ska skrivas ut + att jag ska få responsen från min kompis. Mycket skola alltså.
 
Onsdag - Skoldag från 09.05 - 15.15 och sedan hem. Relativt "ledig" men ska arbeta vidare på NO & SO inlämningarna. Hinner jag inte göra hemkunskapen på tisdagens lektion så ska även den färdigställas. Inlämning av engelskan & helst NOn, får se vad jag hinner med dock.
 
Torsdag - Skoldag från 08.20 - 13.55 och sedan ut till stallet. Ska rida lektion och på schemat står förberedande hoppning. Jag hoppas på att få sitta på Turbo och att det blir ett givande pass med en rolig övning. Har för mig att vi skulle ha upphöjda bommar mm, hoppas på att det blir intressant. Ledig resten av kvällen.
 
Fredag - Skoldag från 08.20 - 15.45 med hemkunskap som sista lektion, då ska vi bla baka semlor. Inte min favorit men jaja, hemkunskap är hur som helst roligt. Efter det till stallet och gå grönt kort kurs från klockan 18.00 - 20.30 ca. Sedan hem och fredagsmys.
 
Lördag - Grönt kort kurs mellan klockan 10.00 - 16.00, sedan hem och ta det lugnt - lär vara hyfsat trött haha.
 
Söndag - Grönt kort kurs även på söndag men då mellan 10.00 - 17.00, så lång dag då med. Efter det precis som på lördagen hem och ta det lugnt + ladda inför den kommande veckan då vi ska PRAOA!
 
Gammal bild som jag hittade på facebook och valde att lägga upp på Bobbo och hans ägare Lova från en pay & ride dressyr för ett år sen tror jag, lillepluppen.

Fanny & Filippa - Hästblogg

SV ; Hihi , jo det stämmer . Jag och Fanny delar på Totte . Skulle inte heller kunna dela min häst med en komis /bästis.. Men vi är tvillingsystrar . Jag tycker att det funkar bra , vi rider varannan dag och sånt . Det funkar faktiskt bra för oss . Nej , vi blir inte osams om honom då båda är i stallet varje dag och vi sköter om honom lika mycket . Hoppas du vart nöjd med svaret :)
Kram <3

2014-02-04 @ 15:58:52
URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback