Kvällsmys

2014-02-03 @ 21:31:19 | Postat i: Lisa
Hej på er
 
Den här dagen har gått otroligt fort, och då menar jag det jag säger. Skolan & lektionerna bara sprang iväg och innan jag visste ordet om det var jag hemma igen. Jag har nu varit ute med hunden, gjort klart två inlämningar och skickat in en + att tittat på två avsnitt av 90210, superkväll. Jag tycker att det är såå himla mysigt att sitta med ipade en mörk kväll och jobba på inlämningar, så detta är grymt om ni frågar mig. Har även kikat runt lite på olika bloggar och faktiskt fastnat ordentligt för en som jag nog ska börja följa, riktigt bra är den. Kanske länkar senare om det passar sig, vi får se.
 
Just nu känner jag mig förutom detta bara allmänt seg men väldigt väldigt ridsugen. Längtar tills jag kommer igång med Ramona och hoppgruppen så att det blir fler dagar i stallet och färre dagar i sängen. Haha nejdå förstå mig inte fel nu, sängen är min absoluta homie no 1 men jag mår såå bra av att vistas i stallet ofta ofta, det är då jag får motivation till skolan & livet och känner mig riktigt frisk och glad, big like.
 
Resten av kvällen ska ägnas åt att skriva tidsinställda inlägg till kommande veckan. Bestämt mig för att försöka skriva minst 5 inlägg/dag nu (alltså försööökaa) så det är bara att köra igång. Dock fått inspiration till ett antal men fler behövs, haha får ta och göra en "brainstorm" som det kallas, så kommer jag säkert på en hel del. Det här blir antagligen mitt sista inlägg för idag så jag tackar och bockar för att jag fått uppleva även den här dagen & önskar er en riktigt god natt så hörs vi imorgon, kramis.♥
 
Bobbiss

Wilma

Jättesöt ponny!

Sv: Åh men tack så jättemycket! :) Kram

2014-02-04 @ 06:29:57
URL: http://wilmafur.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback