Godmorgon onsdag #tjött

2014-02-05 @ 08:14:35 | Postat i: Lisa
Hej på er och godmorgon! Nu äntligen är det "accepterat" att säga godmorgon i typ två timmar framöver, sen tittar folk snett på en om man fortsätter med att hälsa "godmorgon!" och le ett stort leende. Stoppar det mig från att göra det? Haha not really. Jag tycker att godmorgon är ett underbart ord, vänligt, uppfriskande och inte alls gammaldags. Däremot att säga "goddag" eller "godkväll", hmm njaej där går gränsen. 

Nog om det haha, idag är det mellanlång skoldag men då det är onsdag vilket är min favoritdag i veckan så är det nemas problemas. Vi har ämnen som slöjd, engelska, SO, bild och NO - roligt. Engelskainlämning idag och kan väl säga att jag är smått nervös över den då jag inte har skrivit ut den än och det ska vara gjort till lektionens början - hoppas det löser sig.

Förutom det har jag beslutat mig för att ikväll ska bli en ren pluggkväll med paradise hotel finalen som avslutning & sedan i säng och sova en lång natts sömn. Välbehövligt säger jag bara. Igår var jag lite slapp med pluggandet, gjorde bara engelskan och that's it, men idag så kör vi på hela kvällen. Powerrr. Ett par inlägg ligger och väntar på er under dagen och uppdaterar er säkert någonting med jag också, men ni får ha en superdag så hörs vi - kram.

Godmorgon onsdag #tjött


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback