Film på mig & Bobbo

2014-02-10 @ 12:00:00 | Postat i: Bobbo
 
Jag har fått ett par önskemål på att lägga upp videos på när jag rider och självklart kan jag göra det! Kikade runt på min vieofyme (som jag för övrigt typ aldrig använder, hehe) och hittade det här klippet från i höstas - så vi börjar med det! Här rider jag Bobbo utan nosgrimma vilket är "anledningen" till att han gapar pyttelite i galoppen. Det är då han blir stark och vill dra och jag istället gör en förhållning. Då blir det lite protest. Jag föredrar dock att rida utan nosgrimma då man väldigt tydligt ser om hästen protesterar mot tygeltagen, och när den gapar gäller det att lätta och inte fastna i den där hårda handen. Tycker att man ska stå för hur man rider och det här är jag och Bobbo, min fina. Hoppas ni uppskattade filmen då flera kommer publiceras allt eftersom.
 
Kram

...maja

När dom gapar så betyder det att dom är missnöjda så förmodligen gillar han det inte...

2014-02-10 @ 12:22:57
Kim

Åhh, vad fina ni är! <3 Håller med dig att man ska stå för hur man rider men tyvärr finns det många "proffs" därute som kan och vet allt bäst, vilket gör att jag själv inte riktigt är bekväm med att lägga upp videos :// Självklart är kritik viktigt, men när folk skriver 'det där ser inte bra ut' och är anonyma...

2014-02-10 @ 18:08:33
URL: http://kimdahl.webblogg.se
Lova!

Åå fina! Bobbo gapar ofta när han inte riktigt vill jobba!:) busponny ju, lite lat är han allt;)

2014-02-10 @ 18:53:15
.

Att hästen gapar vid ridning kan bero på flera olika saker. Att sitta bakom dator skärmen och leka proffs är bara patetiskt. Sen att folk regerar på att du (Lisa) är lite lång för bobbo, visst du är lång, men du väger ju inte mkt. Blir bara lite svårare för dig att hålla balansen, men en utmaning är ju alltid kul! Lycka till med Ramona! :)

2014-03-26 @ 21:32:37

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback