Plus och minus

2013-11-29 @ 12:00:00 | Postat i: Lisa
+ Det är endast 25 dagar kvar till julafton och i år kommer jag vara på ett alldeles speciellt ställe under julhelgen, någon som vågar gissa vart?
 
+ Skolan har rullat på otroligt bra för min del på sistone, presterat på en nivå jag trivs med och blivit riktigt nöjd med mina resultat, alltid lika roligt.
 
+ Jag känner mig nöjd med mig själv som person, mitt utseende, mitt beteende (oftast haha) och mina prioriteringar. Känns som att jag tar rätt beslut för att jag som person ska kunna växa i mig själv genom dem, viktigt!
 
+ Bobbo har efter att i flera månader av och till varit skadad bättrat sig och på lördag blir det ridning för oss två.
 
 
- Jag har sträckt mig i flera olika leder vilket gör otroligt ont när jag använder/anstränger de delarna av kroppen, dessutom har jag fått tillbaka min huvudvärk så nu är det dags att ta upp kontakten med min gamla kompis Alvedon igen.
 
- Vi har väldigt mycket att göra i skolan nu inför betygssättningen vid höstterminens avslut. Det är både inlämningar, redovisningar, prov och läxor - suck.
 
- Det börjar bli kallare och kallare ute. Märks tydligt av på morgonen när jag står och väntar på bussen och både fingrar & tår domnar iväg, usch alltså.

Vanessa

Så fin header du har!

2013-11-29 @ 15:41:24
URL: http://russetville.webblogg.se
Johanna

Härligt att minuserna bara var "lyx-bekymmer" och att det var riktigt bra plus! :)

2013-11-29 @ 19:03:03
URL: http://finanora.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback