Nytt och fräscht!

2013-11-28 @ 18:37:55 | Postat i: Lisa
Hej bloggen!
 
Nu har jag fått in min nya design som jag är så nöjd med då den blev precis som jag tänkt mig och jag tycker att den sticker ut lite från designerna jag tidigare haft, tack igen grymma Emelie som fixat min design även den här gången. Jag valde i den här designen som ni ser att endast ha med bilder på Bobbo och utan mig med, eftersom jag ville ge er insikt på hur mycket tid jag under åren spenderat och fortfarande spenderar med honom på marken utan att jag sitter på honom. Tycker att det är roligt att se hans "naturliga" beteenden om man kan uttrycka det så, utan att någon sitter där uppe och säger åt honom vart han ska gå och vad han ska göra.
 
Jag har en del läxor som behöver bli klara tills imorgon, en idrottsinlämning, en bokreccension, en läsläxa och så behöver jag skriva ner en del från intervjuen jag nyss varit på med en person som har flytt till Sverige från Iran för ett antal år sedan, vilket hör till samhällskunskap. Förutom det har jag en lugn kväll som jag spenderar framför datorn och hinner jag kikar jag in här en gång till innan jag säger godnatt och släcker ner för idag.
 
Sprid nu bloggen till era vänner som brukade följa den förut så ska vi allt få upp siffrorna igen, och för övrigt, ha en bra kväll. ♥
 

Tova ~ Kombiryttarna ♥

Bilderna i headern är så fina! Och bilden i det här inlägget är ju galet söt också. Kram <3

Svar: åh tack fina du <3 kram
Lisa Chröisty

2013-11-28 @ 20:25:47
URL: http://www.kombiryttarna.blogg.se
Tuuli Elmgren

Sv; Åh tack snälla du!

2013-11-28 @ 22:08:20
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback