God kväll alla goa!

2013-11-30 @ 21:03:26 | Postat i: Lisa
Hej bloggen och alla goa bloggisar, hur är det med er idag? Min dag har varit helt fullspäckad från halv nio imorse till nu när jag sitter här i soffan igen med datorn i knät och slötittar på TV:programmet "så mycket bättre". Jag har under dagen varit i båda stallen jag rider i, det vill säga Bogesunds gård där jag rider på ridskola en gång i veckan och svinninge gård där min medryttarponny Blackie boy, Bobbo, står.
 
Jag och två kompisar började dagen med att åka ut till Bogesund och möttes där vid halv elva, innan dess var jag ute med hunden i furtio minuter och fixade smått och gott hemma, så jag har varit uppe sedan kvart över åtta imorse. Vi hade planerat att fotografera sju av ridskolans ponnyer idag då vi ska ge bort bilder på dem under de kommande ponnycuperna som är kvar den här terminen. För er som inte visste det rider jag ponnycupen i dressyr på ridskoleponnyn Porchin Amber Flash "Abbe", och nästa match är söndagen den åttonde december. Vi fotograderade häst efter häst vilket tog drygt fyra timmar då vi förutom fotograferingen borstade av dem, tog av och på täcken, tränsade/tränsade av och släppte både ut och in dem från hagen. Resultatet av bilderna blev väldigt bra och ni kommer absolut få se en del av bilderna senare när de är redigerade och klara.
 
Efter det åkte vi vidare till nästa stall, nämligen svinninge gård och jag fixade i ordning allt som har med Bobbo att göra. Mat, hö, mockning, byte av vattnet och till sist hämtade jag in honom. Red ut med fleecetäcke i bostadsområdet i ca 35min tillsammans med en tjej som heter Wilma och hennes medryttarponny Ambrah, blev en mysig skrittur som Bobbo fick gå och lunka på endast. Knöt tyglarna i en knut och styrde med vikthjälperna vilket gick väldigt bra, duktiga Bobbo!
 
Åkte till slut hem och nu sitter jag här och pillar med bilderna från dagen, blev ett par superfina och har redan fått ett par favoriter. Bjuder på en på mig och Abbe här under så får ni väl se vad ni tycker om den, men jag älskar den! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi lite senare eller imorgon, puss och kram.
 

- S C H N A I L G U L L -

Åh vilken fin blogg!

2013-12-01 @ 08:36:19
URL: http://schnailgull.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback