Fredag, I love you

2013-11-29 @ 17:48:31 | Postat i: Lisa
Hej bloggen & alla bloggisar!
Hur är det med er idag? Trötta, glada, irriterad eller kanske otroligt ledsna någonstans långt där inne för en sak som ni fått berättat för er under dagen och som ni inte vill berätta för någon? Jag vet hur allt detdär känns tro mig, det kommer inom snar framtid hända mig en sak jag aldrig ville skulle hända och som jag faktiskt inte kan berätta för er just nu men som tar en hel del kraft och energi från mig just nu, jobbigt. Förutom det jag nyss nämnde är jag på rätt så bra humör idag, dagen har varit lite upp och ner precis som alla mina dagar brukar vara, men nu ligger jag äntligen hemma i soffan med datorn i knät och en sömning hund brevid mig, mys!
 
Jag håller just nu på och messar lite männsikor ang helgen för att kunna få en liten överblick om hur min helg kommer se ut, alltid bra att veta så att man inte kommer på någonting viktigt man måste göra i sista sekunden, nej stress är inte min bästa kompis precis. Det jag vet just nu är att jag ska upp till Bobbo imorgon och rida + pyssla om honom. Får se vad det blir för slags ridningen beroende på hur hårt det är i marken, kanske longerar istället? Får se!
 
Statestiken idag har hållit sig oväntat bra och vi är snart uppe i samma siffror som igår, roligt roligt. Nu ska jag ta och kika runt lite bland olika bloggar för att samla inspiration till senare blogginlägg, ha det så bra så hörs vi. ♥
 
Galna ponny.


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback